Τίτλοι νέων:

Ανακοινώσεις

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Share/Save/Bookmark

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ


Το αίμα είναι ένα αγαθό που όλοι το έχουμε, 
όλοι το χρειαζόμαστε, αλλά ούτε πουλιέται ούτε αγοράζεται, μόνο δωρίζετε.
Η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου & Σελίνου, ο Δήμος Κισάμου, η Κοινωφελής Επιχείρηση, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φαλελιανών ¨Η Δημιουργία¨, ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου, η Νεολαία Κισάμου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γραμβούσας ,ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Μαλαθύρου, οι Νέοι Ορίζοντες και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουσακιών, καλούν όλο τον κόσμο στην *Εθελοντική Αιμοδοσία* που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012 και ώρες 10.00-13.00 στο Κέντρο Υγείας Κισάμου.
Η Αιμοδοσία είναι τελείως ανώδυνη, διαρκεί λίγα λεπτά της ώρας και ο φόβος είναι αδικαιολόγητος
Γνωρίζοντας τη βαθιά ευαισθησία σας, σας καλούν να βοηθήσετε μεταφέροντας το μήνυμα στην οικογένεια σας, σε γνωστούς και φίλους, παρακινώντας τους να αφιερώσουν 10΄ λεπτά από το χρόνο τους.
Επειδή ο εθελοντισμός είναι πολιτισμός και παιδεία και η εθελοντική προσφορά αίματος είναι η υψίστη μορφή του, αρχίζουμε μια προσπάθεια εθελοντικής αιμοδοσίας, για να αυξήσουμε τους υγιείς αιμοδότες και να τους παρακινήσουμε να κάνουν συνείδηση τον εθελοντισμό και να καταλάβουν ότι το πρόβλημα του άλλου σήμερα μπορεί να γίνει δικό μας αύριο.
Θα πρέπει λοιπόν να γνωρίζετε ότι η βοήθειά σας επιστρέφει σε σας τις οικογένειές σας και τους φίλους σας. 
Διότι η προσφορά αίματος είναι Πολιτισμός και Αλληλεγγύη, είναι Ανθρωπιά 
Πληρ: Μαρακάκη Βίκυ 
Τηλ: 2822340222
Email:koinofelisdkis@gmail.com

ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΤΗ ΜΑΛΑΘΥΡΟ

Share/Save/Bookmark

 

Ο

Σύλλογος Νέων της Μαλαθύρου διοργανώνει παραδοσιακή αποσπερίδα στην αυλή της πανηγυρίζουσας Παναγίας στο Πάνω Χωριό Μαλαθύρου, την Δευτέρα 15 Αυγούστου το βράδυ στις 21:00. Θα μας διασκεδάσουν οι Κισσαμίτες καλλιτέχνες:

Σκαράκης Στρατής Βιολί,

Ανουσάκης Γιώργος Λαούτο,

Στρατάκης Γιώργος Λαούτο.

Σκοπός μας η αναβίωση της παραδοσιακής αυγουστιάτικης αποσπερίδας των χωριανών και όχι μόνο, στα σοκάκια της γειτονιάς όπως γινόταν στα χρόνια των παππούδων μας.

 


 

 

ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΛΑΘΥΡΟΥ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων και η Ενορία της Μαλαθύρου διοργανώνουν ημερήσια εκδρομή στο Σπήλι – Μονή Πρέβελη – Πλακιά – Γεωργιούπολη την Δευτέρα 22 Αυγούστου. Αναχώρηση λεωφορείων στις 7:30 από την Μαλάθυρο. Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ.

Πληροφορίες – εγγραφές:

e-mail: info@malathiros.gr

facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=232458876790295